Om os

Her kan du finde os

I Afdeling for Velfærdsinnovation har vi ansvar for at udvikle, teste og sikre implementering af nye løsninger på en række strategiske indsatsområder i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Vores mål er at finde nye løsninger, der kan omsættes direkte i vores borgeres og medarbejderes dagligdag. Vi har et tæt samarbejde med de andre enheder i forvaltningen, andre kommuner, forskningsinstitutioner og ikke mindst virksomheder. Vi arbejder med innovation på et område med høje politiske ambitioner.

Det gør vi både fra vores kontor i Sund Vækst Huset, der ligger på Henrik Pontoppidans Vej 4 i De Gamles By og vores Living Lab, der ligger sammen med Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro på Strandvejen 119.

Vi er en afdeling med cirka 20 medarbejdere, der har forskellig uddannelsesmæssig baggrund såsom designer, antropolog, ingeniør, sociolog mv.

Vi er med i disse samarbejder:

Derudover er vi Sundheds- og Omsorgsforvaltningens repræsentant i Sammen om Byen-arbejdet. Sammen om Byen er Borgerrepræsentationens initiativ til at styrke dialogen med københavnerne om byens udvikling. Samarbejdet sker på tværs af kommunens syv forvaltninger, og der arbejdes ud fra følgende fem principper: 

  • Dialog er en kerneopgave
  • Mangfoldig dialog
  • Tidlig dialog
  • Tydelig dialog
  • Engagerende dialog 

Se principperne her.